Årsavgiften 2016

Vid årsmötet den 26 juni beslutades att medlemsavgiften för 2016 är 300 kronor. Medlemsavgiften skall vara betald senast den 31 augusti. Ingen faktura skickas ut utan betalning görs direkt till bankgirokonto 408-1733. Glöm inte att ange namn och fastighetsbeteckning vid inbetalningen.


Skulle någon behöva en faktura så skicka ett mail med namn och fastighetsbeteckning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så mailar jag ut en sådan.

Om du bytt eller ska byta e-postadress så glöm inte att meddela den nya adressen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eftersom vårt register för utskick inte kan ändras på hemsidan

Medlemsavgiften 2015 betalades i tid av de flesta men vissa fick jag påminna, ibland både via e-post, sms, telefonsamtal och brev. Med tanke på att föreningen har 260 medlemmar kan det bli många timmars extra arbete för mig så jag vädjar till alla att respektera sista inbetalningsdatum.
Vänliga hälsningar
Kjersti Jones
kassör