Nu är nätet igång

Nu har alla utom en som jag känner till fått igång sina fiberförbindelser. Om det är någon som fortfarande saknar förbindelse så hör av dig.

Tyvärr är det några som har haft och har problem med sina tjänsteleverantörer. Från föreningens sida kan vi inte i de enskilda fallen hjälpa till, utan det måste lösas via respektive tjänsteleverantör. Vi uppmanar dock alla som har problem att göra inlägg på vårt Forum på hemsidan. Att nämna forumet kan vara ett sätt att trycka på när man talar med leverantören. Det är ju också bra för andra som står i begrepp att välja, att kunna se om det är något bolag som sticker ut. Om man gjort ett inlägg är det viktigt att göra ett nytt när problemet är löst med en beskrivning av hur det gick till. Styrelsen kommer naturligtvis att följa vad som skrivs på forumet och är det något som vi tror oss kunna hjälpa till med så kommer vi att göra det. Har ni positiva erfarenheter och annat när det gäller val av utrustning och tjänsteleverantör så lägg gärna upp även dessa på forumet.

I stort kan man säga att våra entreprenörer har gjort ett bra jobb med att bygga vårt nät. I ett så här stort projekt kan man inte undgå att det blir några skavanker. Styrelsen är naturligtvis ledsna för dem som drabbats, men hoppas att det har varit måttliga bekymmer. Är det någon som vill föra fram sina erfarenheter kring nätbygget så gör det till e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ska vi i styrelsen diskutera det.
/ hans
Ordf.