Att göra, återställning

Här samlar vi tips om vad som behöver göras för att återställa efter grävningen. Självklart är det bäst om du som medlem själv tar tag i det. Hela projektet bygger ju på att alla hjälps åt. Om du tycker att det krävs en samordnad insats eller kanske krävs makiner så anmäl det här. Beskriv så nogrant du kan var det är och vad som behöver göras.

Använd kommentarfunktionen för att registera åtgärden.

Kommentarer   

#5 Gert Jansson 2015-05-12 14:29
Hej! Vi har ett antal större stenar efter fibergrävningen
på tomten, är det fastighetsägare ns ansvar att ombesörja borttransport? Hemkviar är dåligt återställd
liksom vår infart till Kännungs 1:54
Hälsningar Gert Jansson
Citera
#4 Ingrid Seittu 2015-05-10 15:21
Jag är inte med på fiber och kom till stugan nu. Hammarsvägen 11. Kännungs 1:49. Det har satts upp ett skåp för fiber i korsningen Hammarsvägen och Alkviar. All möjlig skräp har slängts in på vår tomt som vi samlat vid skåpet. En hel del sten och grus har lagts på tomten som ni får ta bort. Markeringarna för tomtgränsen i det hörnet har försvunnit och det får ni lov att åtgärda. Mvh Seittu
Citera
#3 Anita Annas 2015-05-09 18:58
Hej!
Vore väldigt tacksam om Stengrinderväge n vid infarten till vår tomt, Kännungs 1:37 kunde jämnas till och uppkomna hål fyllas igen. Efter grävningen påminner infarten om en plogad åker och på vardera sidan finns stora "potthål" som både vi och t ex sopbilen kör ner i. Vi har provisoriskt försök fylla ut hålen så gott vi kunde med sten och jord från tomten, men det behövs mer, kanske någon skopa grus, för att vägkanten skall hålla. Det vore bra om även en hög grus kunder köpas in och placeras vid den redan föreslagna jordhögen (Erik Rahm) i stugområdet.
Hälsningar Anita och Fredrik
Citera
#2 Erik Rahm 2015-04-22 12:19
Hej

Bor på Stengrinde 1:43 där maskinen lämnat ganska stora spår på tomten. Vore toppen om föreningen kunde köpa in jord som placerades i stugområdet. På så sätt kan tomtägare lätt fylla i skador på egen hand.

mvh Erik
Citera
#1 Johan Svahn 2015-04-08 16:38
nere vid S:t Olofsholm, bilväg mot Hide, och vintervägen i skogen.
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zzieHiTDgR_s.knFZnp3JeXOg
Citera
Du är här: Start Forum Återställning