Hellvi Fiber Ekonomisk Förening

Vi är en sockengemensam icke
vinstgivande organisation som byggt och äger
ett fibernät i Hellvi på norra Gotland

Nu är vi igång

Arsmote14

Årsmöter var välbesökt. (ca 60) Närmare rapport kommer inom kort.

Vid årsmötet beslöts att nu gäller skarpt läge. Hemsidan kommer att uppdateras fortlöpande med information om områdesanavariga och annat som alla måste få veta för att grävningen ska kunna komma igång.

Fakturor på insatsen kommer att skickas ut i mitten på juli och ska vara betalda senast 1:a augusti. Fram tills att fiberkartan inte låsts vilket sker i mitten på augusti kan nya eventuellt komma med om det inte innebär förändring av den planerade fiberstäckningen och extra kostnader för föreningen. Ev anslutning senare kan ske, men då debiteras kostnaden för grävning och fiberinstallation separat. Insatsen är den samma som för de medlemmar som ansluter sig nu.

Kommentarer   

#2 Hans Forsslund (admin) 2014-07-01 09:20
Göran du pekar på ett problem som vi givetvis tänkt på men som vi bedömer att vi kan hantera. Det kräver nog förtydliganden som du säger.
Vi kommer att skicka ut fakturor till alla som valt alternativ. I vår databas har vi nästan samtligas e-postadresser och fakturorna skickas elektroniskt. De som saknar e-post skickar vi brev till eller kontaktar personligen. Vi kommer att be om omedelbar verifikation (svar) på att fakturan nått fram. Vi har tel och andra uppgifter som gör att vi bör nå alla. Det är mycket viktigt att vi inte missar några och vi kommer att göra allt för att de som anmält sig kommer med. Stora skyltar sätts upp de närmaste dagarna tillsammans med anslag på lämpliga platser så det bör inte undgå någon.
Tack för ditt påpekande
Hans Forsslund, ordf
Citera
#1 Göran Skoog 2014-07-01 07:36
Hej

Kul att det nu är igång. Mindre kul är dock att det kommer finnas fastgheter som har svårigheter med att vara med i 1:a omgången. Detta eftersom det är semestertider och det är inte givet att folk semestrar i anslutning till brevlådan. Då uppstår frågan med anledning av informationen ovan, när kan en "eventuell anslutning" ske och vad är kostnaden då?? Min rekommendation är att det snarast läggs ut information om hur betalning kan ske så att man är garanterad en anslutning i 1:a omgången.

Härliga sommarhälsninga r

Göran Skoog, Kännungs 1:51
Citera
Du är här: Start Nu är vi igång